
Яловичину залити буряковим квасом, водою і варити до готовності. Помідори нарізати, припустити на топленому маслі і протерти через сито. Нарізаний соломкою буряк тушкувати в бульйоні з дрібно рубленою бараниною.
Ріпчасту цибулю і коріння нарізати соломкою і підсмажити в жиру, знятому з бульйону. У бульйон покласти нарізану картоплю, капусту і варити 5–7 хвилин, потім додати підсмажені коріння, тушкований з бараниною буряк, протерті помідори, нарізані яблука, заздалегідь відварену квасолю, розтерте з сирою ріпчастою цибулею і зеленню петрушки сало-шпик, лавровий лист, запашний перець горошком, цукор, сіль, буряковий квас.
При подачі на стіл в тарілку покласти сметану і посипати борщ зеленню кропу і петрушки.