Інгредієнти: • капусто – 1 качан; • морква – 2 шт.; • цибуля – 2 шт.; • петрушка – 1 корінь; • томат-пюре – 2 ст. ложки; • оцет – 1 ст. ложка; • борошно – 1/2 ст. ложки; • цукор – 1/2 ст. ложки; • огірок – 1 шт.; • каперси – 1 ст. ложка; • соняшникова олія – 2,5 ст. ложки; • тертий сир – 1/2 ст. ложки; • яйця – 2 шт.; • мариновані ягоди – 1 ст. ложка.
Свіжу білокачанну капусту очистити від верхнього листя, промити, нашаткувати, покласти в посуд, додати трохи води і, періодично помішуючи, тушкувати до готовності.
Нашатковане коріння обсмажити в олії, додати томат, дрібно нарізані солоні огірки і борошно.
Підсмажене коріння змішати з капустою, додати спеції, каперси і тушкувати ще 10–15 хвилин.
У готову капусту додати сіль, цукор, перець, скласти її горкою на змащену олією сковороду, посипати тертим сиром або подрібненими сухарями, побризкати олією і запекти.
Прикрасити маринованими ягодами і вареними яйцями.