Інгредієнти:
• борошно – 250 г,
• вода – 250 г;
• яйце – 1 шт.;
• оливкова олія 2 ст. ложки;
• курка – 500 г;
• помідори – 2 шт.,
• болгарський перець
• гриби – 150 г,
• сир – 200 г;
• майонез, кетчуп, сіль - за смаком;
• маслини або оливки.
Курку порізати на дрібні шматочки, перемішати з 2 ст. ложками майонезу, посолити, поперчити та додати декілька зубчиків тертого часнику. Витримати якийсь час, викласти на сковороду з оливковою олією, потушкувати.
Охолоджене тісто викласти на велику форму, змащену олією. Тісто покрити дуже тонким шаром кетчупу. Посипати тертим сиром по всій поверхні. Викласти курку, нарізані помідори, перець, гриби та посипати знову сиром. Зверху прикрасити маслинами.
Відправити в попередньо розігріту до 200 °С духовку та випікати хвилин 30-35 до готовності.
У киплячу воду додати олію та сіль, тонким струменем, помішуючи, додати 250 г просіяного борошна та все ретельно перетерти. Має вийти маса, схожа на картопляне пюре. Охолодити хвилин 30 і додати яйце. Перемішати і, підсипаючи борошно, замісити круте тісто. Загорнути тісто в харчову плівку та відправити в холодильник на 30 хв.