Інгредієнти:
• паста (спіральки або пене) - 350 г;
• цукіні – 1 шт.;
• болгарський перець – У шт.;
• помідор – 1 шт.;
• часник – 1-2 зубчики;
• сир пармезан (тертий) – 2-3 ст. ложки;
• сіль, чорний мелений перець за смаком;
• базилік.
Пасту відварити в підсоленій воді, як указано в інструкції на упаковці.
Цукіні, болгарський перець та помідор вимити й обсушити.
Цукіні нарізати невеликими кубиками та обсмажити в оливковій олії протягом 5-6 хв.
З болгарського перцю видалити серцевину. Перець нарізати невеликими кубиками, додати до цукіні й готувати ще 4-5 хв.
Помідор нарізати невеликими кубиками та додати до цукіні, болгарського перцю й готувати ще 2-3 хв.
Часник почистити та дрібно посікти, додати до приготовлених овочів. Посолити, поперчити. Сюди ж додати пасту.
Перед подачею посипати тертим сиром та прикрасити листочками базиліку.