Інгредієнти:
1) капуста білокачанна – 100 г.
2) ковбаса твердокопчена або півкопчена – 20 г.
3) горошок зелений консервований – 15 г.
4) цибуля – 5 г.
5) олія – 3 г.
6) оцет 9%-ний – 3 г.
7) майонез – 7г.
8) цукор-пісок, сіль, перець чорний молотий – на смак.
Приготування:
Білокачанну капусту шаткують соломкою, обчищену цибулю нарізають півкільцями, з'єднують з капустою, солять, посипають чорним молотим перцем, заправляють олією, оцтом та цукром, добре перемішують і залишають на 15-20 хвилин.
Потім додають нарізану соломкою твердокопчену або напівкопчену ковбасу, зелений консервований горошок, поливають майонезом, ще раз добре перемішують.
Перед подачею на стіл салат укладають у салатник гіркою.