
Свинину промити, очистити від жил і плівок, нарізати кубиками завбільшки 1,5–2 см, смажити разом із нарізаною ріпчастою цибулею на добре розігрітому смальці або вершковому маслі з усіх боків до появи рум'яної скориночки, перекласти в сотейник або каструлю, залити підливою, приготованою з борошна, обсмаженого на смальці, розведеного бульйоном або водою і провареного, і тушкувати 30–40 хвилин.
Після цього додати лавровий лист, сіль, перець, перемішати і тушкувати до готовності.
Картоплю очистити, нарізати часточками і тушкувати з додаванням бульйону, обсмаженої цибулі, лаврового листа, солі, перцю.
При подачі на стіл в тарілку покласти картоплю і м'ясо, полити соком, в якому воно тушкувалося, і посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки.