Інгредієнти:
• тісто для піци 300 г;
• сир чедер (тертий) - 100 г;
• сир гауда (тертий) – 100 г;
• сир рикота (тертий) – 100 г;
• сир пармезан (тертий) – 50 г;
• яйце – 1 шт.;
• оливкова олія - 1 ст. ложка;
• білий мелений перець, сіль, зелень петрушки та кропу.
Зелень кропу та петрушки нашаткувати й змішати з тертим сиром усіх видів, окрім пармезану. Суміш поперчити та посолити.
З тіста розкачати два тонкі плескачі діаметром 25 см, змастити їх олією, викласти на половину кожного начинку, накрити вільною половиною, защипнути краї, змастити зверху збитим яйцем і посипати рештою зелені та пармезаном.
Викласти піци на змащений олією лист, помістити в попередньо розігріту до 200 °С духовку та випікати 10 хв.