
Добре промити гриби, нарізати їх тонкими пластинками, скласти в сотейник, додавши 1/3 масла, сіль, перець і 2 ст. ложки води. Закрити сотейник кришкою і тушкувати гриби на слабкому вогні 10–15 хвилин. Очищену і випатрану рибу натерти ззовні й усередині вершками.
Масло розтерти з сирими жовтками, меленими сухарями і білками, збитими в піну. Додати гриби, перемішати, посолити і поперчити. Упоперек риби зробити надрізи.
Заповнити готовим фаршем черевце риби, викласти на деко, полити розтопленим маслом і запікати в духовці при 170 °С 25 хвилин.
Дістати рибу з духовки і посипати тертим сиром, відправити до духовки ще на 20 хвилин.