Інгредієнти:
для тіста:
• борошно – 250 г;
• вершкове масло (несолоне) – 75 г;
• сіль – 1/4 ч. ложки;
для начинки:
• куряче філе – 200 г;
• картопля (відварна) – 2 шт.;
• цибуля – 1 шт.;
• зелена цибуля (подрібнена) – 2 ст. ложки;
• карі (мелений) – 1/2. ложки;
• червоний мелений перець 1/2 ч. ложки;
• куркума (мелена) – 1/4 ч. ложки;
• цукор – 1 ч. ложка;
• сіль – за смаком.
Приготувати тісто: насипати борошно гіркою, в центрі зробити заглиблення, висипати сіль, вершкове масло та влити 100 мл води. Вимішувати тісто до тих пір, поки воно не стане гладеньким і не буде відставати від рук. Потім скачати тісто в кулю, загорнути в харчову плівку та прибрати в холодильник на 2 год.
Приготувати фарш: подрібнити куряче м'ясо, картоплю нарізати кубиками. Цибулю обсмажити в олії. Додати карі, червоний перець, куркуму та цукровий пісок.
Посолити та перемішати, потім додати куряче м'ясо й картоплю. Підігрівати на повільному вогні, постійно помішуючи, протягом 5 хв., потім додати зелену цибулю.
З тіста вирізати кружальця діаметром 8 см.
Викласти в центр кожного трохи фаршу та защипати краї. Влити в каструлю олію та обсмажити в ній равіолі протягом 4-5 хв. Викласти на паперову серветку, дати стекти олії й одразу подавати.