Інгредієнти: • короп – 1,5 кг; • оцет – 120 мл; • сухе біле вино – 120 мл; • морква – 300 г; • цибуля ріпчаста – 1 шт.; • булка – 2 шт.; • кріп – 2 пучки; • консервовані кабачки; • сіль; • соняшникова олія – 2 ст. ложки; • сметана – 120 г.
Моркву помити і почистити, нарізати соломкою, цибулю почистити і посікти, кабачки почистити і нарізати соломкою. Усе змішати й підсмажити. Викласти в посуд овальної форми.
Коропа почистити, посолити всередині і ззовні. Всередину риби вкласти порізану і вимішану з тертою булкою зелень. Рибу полити маринадом, приготованим з оцту і 250 мл води (кип'яченої та охолодженої). Риба повинна набути блакитного кольору. Викласти рибу в овальну форму, залити вином із сметаною і пекти 45 хвилин при 180 °С. Подавати з овочами і соусом.