Інгредієнти:
• борошно – 180 г;
• яйця (жовтки) 4 шт.,
• рослинна олія 4 ст. ложки;
• вода – 4 ст. ложки; для начинки:
• плавлений сир 200 г;
• помідори – 4 шт.;
• естрагон (гілочки) – 3-4 шт.;
• сіль, перець – за смаком,
• вершкове масло – 4 ст. ложки.
Замісити тісто з борошна, жовтків, олії та води. Загорнути тісто у фольгу та покласти в холодильник на 30 хв.
Для приготування начинки вимити естрагон, подрібнити, змішати з плавленим сиром та приправити перцем. Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку та крупно нарізати.
Розкачати тісто в дуже тонкий пласт.
Вирізати з нього 48 квадратиків завширшки 6 см. Плавлений сир розкласти на половину квадратиків з тіста.
Краї квадратиків зволожити, зверху покласти другу половину квадратиків та защепити краї.
Варити равіолі в підсоленій воді близько 7 хв. Шматочки помідорів потушкувати у вершковому маслі та посолити.
Подавати равіоли до столу разом з помідорами та прикрасивши страву гілочками естрагону.