• листи лазаньї – 240 г;
• яловичий фарш – 500 г;
• шампіньйони – 120 г;
• помідори – 320 г;
• яйця – 2 шт.;
• м'який сир – 500 г;
• цибуля – 1 шт.;
• часник – 2 зубчики;
• томатна паста – 160 г;
• сир чедер – 240 г;
• сир моцарела – 320 г;
• сир пармезан – У склянки;
• базилік (сушений) – 2 ч. ложки;
• майоран – 1 ч. ложка;
• петрушка – 2 ч. ложки;
• сіль – 1/2 ч. ложки;
• чорний мелений перець – 1/2 ч. ложки.
Листи лазаньї відварити в підсоленій воді до готовності, як вказано в інструкції на упаковці. Відкинути на друшляк, дати воді повністю стекти. На середньому вогні у великій сковороді обсмажити цибулю, часник та фарш до коричневого кольору. Злити жир. Додати в сковороду посічені помідори разом із соком, томатну пасту, базилік та майоран. Зменшити вогонь до мінімального, накрити сковороду кришкою та тушкувати, періодично помішуючи, близько 15 хв. Додати гриби, прибрати сковороду з вогню, відставити вбік.
Розігріти духовку до 180 °С. У великій мисці збити яйця, додати сир, Уг склянки подрібненого пармезану, петрушку, сіль та перець. Добре перемішати. Жароміцнуформу розміром приблизно 20x30 см вистелити половиною листів лазаньї. Зверху викласти половину сирної маси, рівномірно розподіляючи по всій поверхні. На сирну масу викласти половину м'ясної суміші, а зверху половину сирної суміші. Повторити шари з рештою листів лазаньї та начинками. Верх лазаньї з м'ясним фаршем та сирною сумішшю посипати залишками пармезану. Запікати м'ясну лазанью протягом 40-45 хв. Перед подачею бажано, щоб вона постояла при кімнатній температурі близько 10 хв.