Інгредієнти:
• картопляне пюре 300 г;
• борошно – 2 ст.;
• вершкове масло 40 г;
• яйце – 1 шт.;
• дріжджі (сухі) – 2 ч. ложки;
• молоко – 1/2 склянки;
• оливкова олія – 2 ст. ложки;
• броколі – 150 г;
• болгарський перець – 1 шт.;
• шампіньйони – 100 г;
• сіль, перець, орегано – за смаком.
Картопляне пюре змішати з борошном, додати розведені в теплому молоці дріжджі, яйце, розтоплене вершкове масло, сир, сіль, перець та замісити тісто. Поставити в тепле місце на 2 год.
Броколі розібрати на суцвіття, перець почистити, нарізати соломкою, гриби – шматочками.
Броколі посолити, поставити в мікрохвильовку на повну потужність на 3 хв. Акуратно перемішати та поставити ще на 3 хв.
На оливковій олії окремо обсмажити перець та гриби.
Тісто викласти в змащену олією форму, збризнути оливковою олією. Розподілити рівномірно по всій формі.
Зверху викласти начинку – броколі, гриби з перцем та нарізану моцарелу. Посипати орегано.
Випікати до готовності при 200 °С приблизно 20 хв.