Інгредієнти:
- Квасоля біла: одна склянка.
- Цибуля: 1 шт.
- Рослиннм олія: 0,5 склянки.
- Часник: 1 зубчик.
- Волоські горіхи: 100 г.
- Зелень петрушки.
- Кріп.
- Цибуля зелена: 50 г.
- Сіль.
- Перець мелений чорний.
Приготування
Квасолю попередньо замочити на 3–4 години, відварити до готовності в несолоній воді, перед самим кінцем варіння посолити. Рідину злити, залишити 1 склянку для розведення.
Цибулю порізати й обсмажити. Додати до цибулі квасолю, подрібнені волоські горіхи, сіль, перець і потомити на повільному вогні 15 хв.
У підготовлену масу додати подрібнений часник, зелень, зелену цибулю, збити у блендері, додаючи рідину від варіння квасолі, до утворення однорідного пюре.