
• борошно – 300 г;
• яйця – 2 шт.;
• дріжджі (свіжі) – 15-20 г;
• вода – 100 мл;
• м'ясо – 300 г;
• гриби – 100 г;
• помідори – 3 шт.;
• цибуля – 3 шт.;
• рослинна олія – для смаження;
• сіль, чорний мелений перець – за смаком.
Дріжджі розвести в теплій воді, потім додати половину просіяного борошна та все ретельно перемішати. Тісто накрити рушником і поставити в тепле місце на 2-3 год. Потім всипати решту просіяного борошна, сіль, влити рослинну олію та замісити гладеньке тісто. Тісто знову накрити рушником і залишити на 1,5 год.
М'ясо помити, обсушити, нарізати великими шматочками, пропустити через м'ясорубку. Посолити, поперчити та обсмажити на олії.
Гриби помити, обсушити й нарізати пластинами. Ріпчасту цибулю помити, почистити, нарізати дрібними кубиками і разом з грибами обсмажити на окремій сковороді. Посолити й поперчити.
Далі обсмажений м'ясний фарш змішати з грибами та цибулею і залишити вистигати. Яйця відварити, охолодити, почистити, нарізати дрібними кубиками та додати у фарш з грибами.
Потім обім'яти тісто, викласти на лист, надавши форми коржа. Зверху викласти начинку з м'яса та грибів з цибулею і яйцями. Потім викласти заздалегідь нарізані шматочками помідори і збризнути олією. Випікати піцу в попередньо розігрітій духовці до 250 °С протягом 20 хв.