Інгредієнти: • яловичина (без кісток) – 1 кг; • сушені гриби – 60 г • або свіжі грибі 160 г; • сметана – 1 склянка; • пшеничне борошно – 1 ст. ложка; • цибуля – 2 шт.; • петрушка – А кореня; • морква – 1 шт.; • сухарі – 1 ст. ложка; • вершкове масло – 2 ст. ложки; • м'ясний бульйон – 1,5 склянки; • нарізана зелень петрушки – 2 ст. ложки; • сіль – на смак; для гарніру: • картопля – 1 кг; • вершкове масло – 2 ст. ложки.
Яловичину разом із кістками варити з додаванням цибулі, петрушки і моркви до готовності, нарізати невеликими скибочками, а бульйон процідити.
Очищену цибулю і варені сушені або свіжі гриби дрібно нарізати, злегка обсмажити на вершковому маслі, додати підсмажене борошно, сметану, все добре змішати, розвести бульйоном, проварити і заправити дрібно нарізаною зеленню петрушки, маслом і сіллю.
Нарізане м'ясо покласти в змащений вершковим маслом сотейник, перемішати з грибною підливою, посипати сухарями і поставити в духовку підрум'янитися.
Яловичину подавати на стіл зі смаженою картоплею.