Інгредієнти
для тіста:
• борошно – 250 г;
• дріжджі – 25 г;
• вершкове масло – 50 г;
• цукор – 2 ч. ложки;
• яйця – 2 шт.;
• молоко – 1/2 склянки;
для начинки:
• помідори (крупні) – 4 шт.;
• тунець в олії – 1 банка;
• болгарський перець – 2 шт.;
• маслини – 2 ст. ложки;
• оливкова олія – 2 ст. ложки;
• майонез – 3 ст. ложки;
• Сіль, перець, зелень петрушки - за смаком.
Замісити дріжджове тісто, розкачати й викласти на лист, трішки загнувши краї.
Подрібнити рибу й рівномірно викласти на тісто. Зверху – порізані дрібними часточками помідори. Солодкий перець очистити від насіння й порізати півкільцями, додати в піцу.
Прикрасити маслинами й посіченою зеленню петрушки. Полити олією, змастити майонезом.
Помістити піцу в гарячу духовку на 15-20 хв.