Млинці – це чудовий сніданок, ситний і багатоваріантний. Їх можна приготувати за улюбленим рецептом з додаванням начинки, яка вам подобається, загорнувши особливим чином. Спосіб подачі залежить від обраного вмісту і від вашої фантазії. Звичайними млинцями трубочкою вже нікого не здивуєш, хочеться порадувати рідних та гостей чимось новим, візуально привабливим. Саме для такої мети пропонуємо навчитися згортати млинці трикутником або кишенькою.
Як згорнути млинець трикутником
Згортати млинці можна різноманітними способами, але трикутником – це красиво, економічно та акуратно. Страва виглядає ідеально і порадує ваших гостей або просто урізноманітнить домашнє меню.
Покладіть готовий млинець на тарілку, а посередині помістіть необхідну начинку. Далі акуратно загорніть його із трьох країв так, щоб вони не прикривали начинку.
Потім всі куточки трикутника, що залишилися, ще раз потрібно скласти до центру, щоб вони вже повністю прикрили начинку.
Щоб зафіксувати форму, покладіть млинці на розігріту сковорідку і обсмажте їх на вершковому маслі.
Млинці кишенькою
Як альтернатива мініатюрним млинцям трикутникам, можна загорнути їх кишенькою. Це дуже зручно і просто, особливо коли ви збираєтеся начинити їх пастоподібною начинкою. Головне, щоб вона не була надто рідкою, інакше витече.
Спочатку начинку рівномірно розподіліть по одній половині млинця, а потім складіть його навпіл і ще раз по центру. Цю трикутну кишеньку зручно брати руками, та й на тарілці вона виглядає дуже привабливо.