Інгредієнти: • куряче філе – 4 шт.; • вершкове масло – 100 г; • зелень петрушки; • яйце – 1 шт.; • мелені сухарі – 1/2 склянки; • жир – 4 ст. ложки.
Внутрішнє і зовнішнє філе відокремити, плівки і сухожилля видалити, частина кісточки крила залишити й очистити. Філе відбити.
Змішати масло з рубаною зеленню петрушки і сформувати чотири шматки.
На кожне велике філе покласти по шматочку масла, накрити його маленьким філе і загорнути краї.
Котлети змочити в збитому яйці й обкачати в мелених сухарях, потім повторно змочити в яйці й обкачати в сухарях (подвійна паніровка).
Підсмажити у великій кількості жиру і полити розтопленим вершковим маслом. Відразу подати на стіл.