Інгредієнти: • курка – 1 шт.; • яйця – 3 шт.; • цибуля – Уі шт.; • морква – 1 шт.; • желатин – 20 г; • вода (з розрахунку 1,5 л на 1 кг курки); • лавровий лист; • сіль, перець – на смак.
Оброблену тушку курки розрізати на частини, покласти в каструлю, залити холодною водою і варити 1,5–2 години. Потім додати очищені, крупно нарізані моркву і ріпчасту цибулю, лавровий лист, перець горошком і продовжувати варити до повної готовності курки. До кінця варіння бульйон посолити.
Зварену курку нарізати невеликими шматочками і викласти на тарілку, зверху прикрасити нарізаними вареними яйцями і скибочками вареної моркви, залити охолодженим курячим бульйоном, змішаним з розведеним у бульйоні желатином, і поставити в холодне місце для застигання.