Інгредієнти:
1) середня капустина - 1 кг.,
2) 250 г. квашеної капусти,
3) гриби,
4) 5-6 штук невеликих солоних огірків,
5) 2 ст. л. томатної пасти,
6) 1 ст. л. цукру,
7) рослинна олія,
8) сіль і перець (за смаком).
Приготування:
1. Нашаткувати дрібно капусту.
2. Нагріти в сковороді олію і помістити капусту у сковороду.
3. Додати 0.5 стакона води.
4. Накрити кришкою і тушкувати 30 хвилин.
5. Потім додаємо порізані на кружальця огірки, гриби, кислу капусту, цукор і томатну пасту.
6. Якщо треба солимо і перчимо.
7. Все добре перемішуємо і тушкуємо ще 15 хвилин.