Інгредієнти:
• тісто для піци – 200 г;
• шампіньйони – 100 г;
• Цибуля - 1 шт.;
• помідори чері – б шт.;
• сир рикота – 50 г;
• сир пармезан (тертий) – 50 г;
• оливки (фаршировані червоним перцем) – 50 г;
• копчена ковбаса – 50 г;
• філе копченого лосося – 50 г;
• оливкова олія - 2 ст. ложки;
• чорний мелений перець, сіль, зелень кропу.
Гриби нарізати шматочками. Почищену цибулину сполоснути холодною водою й нарізати кільцями. Ковбасу нарізати тонкими півкільцями. Рикоту та рибу нарізати тонкими шматочками. Оливки нарізати кружечками. Кожен помідор розрізати навпіл. Кріп вимити та посікти. Розкачане в круглий плескач діаметром 30 см тісто змастити половиною оливкової олії, зверху викласти начинку: гриби з половиною цибулі, ковбаса, сир рикота, оливки, риба з рештою цибулі, помідори. Посолити й поперчити, посипати піцу кропом та пармезаном. Підготовлену піцу викласти на змащений олією лист, помістити в попередньо розігріту до 200 °С духовку та випікати 15 хв.