Інгредієнти:
• яйця – 3 шт.;
• цукор – 1 склянка;
• борошно – 2,5 склянки;
• розпушувач – 1 ч. ложка;
• мигдаль – 1 склянка;
• шоколад (плитка) – 200 г;
• ванілін.
Духовку попередньо розігріти, застелити лист пекарським папером. Мигдаль трохи подрібнити. Шоколад поламати на шматочки розміром 1-1,5 см. З'єднати разом борошно та розпушувач. Яйця збити з цукром, поки маса не загусне (близько 5 хв.), додати ванілін. Обережно всипати в одержану суміш борошно з розпушувачем, збити до однорідної маси. Додати в тісто мигдаль та шматочки шоколаду, перемішати.
Розділити тісто на 2-3 частини, сформувати з кожної ковбаску діаметром 7-8 см (при необхідності робочу поверхню присипати борошном). Викласти ковбаски на лист, застелений пергаментним папером, залишаючи певну відстань між ними. Розрівняти поверхню кожної.
Випікати 20 хв. до золотавого кольору. Далі вийняти лист з духовки, охолодити 10-15 хв. З допомогою хлібного ножа нарізати випечені булочки шматочками завтовшки 1-1,5 см. Розкласти шматочки в один шар на тому ж листі з пергаментним папером і випікати ще 20 хв. Приблизно посередині процесу випікання перевернути кожен шматочок на інший бік.