• сир маскарпоне – 250-500 г;
• курячі яйця – 4 шт.;
• печиво «Савоярді» – 250 г;
• кава еспресо – 250 г;
• коричневий цукор (або цукрова пудра) – 100 г;
• вино «Марсала» (можна замінити ромом, лікером, бренді) – 2-3 ст. ложки;
• тертий шоколад, какао.
З допомогою міксера збити маскарпоне до стану легкої маси.
Жовтки відділити від білків та розтерти із цукром, перемішати ложкою разом з маскарпоне. Білки збити в пишну піну, додати в жовтково-сирну масу й акуратно перемішати. Заварити міцну каву, додати вино й охолодити. У каву швидкими рухами занурити печиво й викласти його у форму, зверху покрити кремом. Потім ще один шар печива, покритий рештою крему. Шари можна викладати, поки не закінчиться печиво або крем.
Зверху торт посипати какао й тертим шоколадом. Поставити в холодильник на 5-6 год.