Просіяне борошно з'єднати із сухими дріжджами, сіллю, олією та теплою водою. Усе ретельно перемішати й замісити тісто. Накрити тісто кухонним рушником та на 40 хв. поставити в тепле місце. Далі розкачати тісто в тонкий пласт, викласти на змащений олією лист та сформувати бортики.
Креветки та мідії відварити в киплячій підсоленій воді, охолодити, почистити та нарізати шматочками.
Помідори обдати окропом, почистити від шкірки та нарізати невеликими шматочками. Смажити на розігрітій олії помідори 3 хв., посипати базиліком, перемішати, зняти з вогню та охолодити.
Викласти томатну масу на пласт тіста. Потім, рівномірно розподіливши, викласти морепродукти, поперчити, посипати орегано та тертим на дрібну терку сиром. Випікати піцу в розігрітій до 200 °С духовці протягом півгодини. Потім вийняти з духовки, викласти на таріль, нарізати порційними шматочками та подати на стіл.