Інгредієнти:
• ягоди (порічки та чорна смородина, малина, журавлина, ожина) – 500 г;
• цукрова пудра – за смаком;
• вершки – 3-4 ст. ложки.
Ягоди висипати в миску. Додати цукрову пудру (кількість залежить від солодкості ягід). Важливо: почніть з невеликої кількості цукрової пудри, у процесі приготування її можна буде додати за смаком у міру необхідності.
В одержану суміш вилити вершки.
Занурити блендер в миску з ягодами та збивати до одержання однорідної маси – за консистенцією вона повинна бути схожа на збиті вершки. Якщо маса збивається погано, можна додати ще трохи вершків.
Розкласти морозиво по вазочках та за бажанням прикрасити його шоколадною стружкою, свіжими ягодами та збитими вершками.