Інгредієнти: • курячі стегна – 4 шт.; • смужки бекону – 8 шт.; • молода картопля – 500 г; • зелена квасоля – 200 г; • кукурудзяні зерна – 200 г; • помідори – 200 г; • курячий або овочевий бульйон – 400 мл; • борошно – 2 ст. ложки; • соняшникова олія – 1 ст. ложка; • сіль – на смак.
Бекон нарізати невеликими шматочками. Картоплю і помідори вимити і розрізати навпіл. Стегна обкачати в борошні й обсмажити в сотейнику в розігрітій олії, по 4 хвилин з кожного боку. Перекласти на тарілку.
Покласти в сотейник бекон і готувати до утворення шкварок. Покласти в сотейник курячі стегна, влити бульйон і тушкувати 10 хвилин.
Додати картоплю, готувати 20 хвилин. Покласти овочі, що залишилися, сіль і перець. Через 10 хвилин зняти з вогню і подати до столу.