Кількість порцій: 2
Інгредієнти:
1) 0,5 чашки вівсяних пластівців;
2) 1 чашка води;
3) 2 очищених яблука, порізаних кубиками;
4) 0,5 чайної ложки подрібненої цейлонської кориці;
5) 2 фініки без кісточок, дрібно порубаних;
6) 2 столові ложки порубаних волоських горіхів;
Процес приготування:
Насипте вівсяні пластівці в маленьку каструлю і залийте водою, дайте суміші закипіти. Зменшіть вогонь і варіть близько 5 хвилин. Змішайте з яблуками, подрібненою корицею і фініками. Додайте ще трохи води, якщо хочете досягти більш рідкої консистенції. Коли вівсянка і яблука добре проваряться, зніміть з вогню і додайте волоські горіхи.