Інгредієнти:
- яловичина – 500 г;
- цибуля ріпчаста – 3 шт.;
- сухарі – 1 ст. ложка;
- вершкове масло – 2 ст. ложки;
- свіжі гриби – 300 г;
- перець, сіль – за смаком.
Спосіб приготування
- Яловичину (без кісток) очистити від сухожиль і плівок, промити, пропустити через м'ясорубку з крупною решіткою, змішати з очищеною і нарізаною цибулею, додати сіль, перець, добре вимісити;
- Приготувати кульки, надати їм форму битків, обваляти у сухарях й обсмажити на вершковому маслі;
- Частину обсмаженої цибулі покласти на дно сотейника, а на нього – половину варених та обсмажених грибів;
- Потім покласти обсмажені битки, покрити їх цибулею, що залишилася, і грибами, залити грибним відваром і тушкувати 10–15 хвилин;
- На гарнір приготувати картоплю, тушковану в грибному відварі з додаванням томату-пюре і вершкового масла.