Інгредієнти:
• спагеті – 250 г;
• філе окуня – 1 шт.;
• кальмари – 100 г;
• креветки – 250 г;
• помідори – 2-3 шт.;
• часник – 2 зубчики;
• майоран, базилік, гострий червоний перець – за смаком;
• оливкова олія.
Філе окуня нарізати невеликими кубиками. Кальмари відварити й нарізати тонкими смугами.
Креветки відварити й очистити від панцира.
Часник дрібно посікти. Помідори вимити, зробити зверху хрестоподібний надріз, опустити їх на 1 хв. в киплячу воду та зняти шкірку. Нарізати помідори невеликими кубиками.
Спагеті відварити в підсоленій воді близько 5-6 хвилин (майже до готовності), відкинути на друшляк.
Розігріти в сковороді 3 ст. ложки оливкової олії, обсмажити часник 2 хв. Додати помідори та тушкувати 3 хв.
Викласти в сковороду нарізану рибу, посолити, приправити майораном та базиліком. Додати гострий червоний перець. Тушкувати рибу близько 5 хв.
Викласти до риби кальмари та креветки, тушкувати близько 3 хв.
Спагеті викласти в сковороду. Потушкувати пасту близько 4-5 хв., постійно помішуючи.