Інгредієнти:
• спагеті – 500 г;
• куряче філе – 4 шт.;
• болгарський перець – 2 шт.;
• в'ялені помідори (подрібнені) – 1 склянка;
• вершки (жирні) - 250 мл;
• часник – 4 зубчики;
• оливкова олія – 2 cm. ложки;
• базилік (подрібнений) – 1/2 склянки;
• червоний мелений перець – 1/4 ч. ложки;
Перці запекти в духовці: розрізати плоди навпіл, видалити насіння, викласти перець на лист випуклим боком догори та поставити під розігрітий гриль духовки на 10хв. Перці повинні почорніти й обвуглитися. Потім покласти перці в пластиковий пакет та закрити на 5-10 хв. Після цього з них буде легко зняти шкірку. М'якоть нарізати невеликими смугами.
Куряче філе нарізати кубиками зі стороною 3 см. Оливкову олію нагріти в сковороді на середньому вогні та обсмажувати курку близько 10 хв., поки не підрум'яниться.
Додати часник та обсмажувати, помішуючи, разом з куркою протягом 1 хв., потім влити вершки. Додати в'ялені помідори, запечений солодкий перець, базилік та мелений перець; тушкувати на слабкому вогні 30 хв., поки соус не загусне.
Поки соус тушкується, зварити спагеті в киплячій підсоленій воді близько 10 хв. Відкинути на друшляк.
Розкласти пасту по тарілках, зверху викласти соус.