Інгредієнти: • м'ясо – 500 г; • буряк – 100 г; • капуста – 200 г; • картопля – 150 г; • томатний соус – 100 г; • морква – 50 г; • петрушка (корінь) – 10 г; • часник – 10 г; • оцет – 30 г; • сіль, перець, цукор – на смак.
М'ясо нарізати невеликими шматочками, посолити, поперчити, влити трохи бульйону і тушкувати до готовності.
Буряк нарізати соломкою, додати сіль, цукор, жир, бульйон і тушкувати.
Дрібно нарізати моркву, цибулю, корінь петрушки і також тушкувати, потім додати томатний соус і ще раз тушкувати, наприкінці покласти буряк. Нарізану картоплю і капусту покласти в киплячу воду і варити 15–20 хвилин.
Бульйон вилити в керамічний горщик, додати тушкований буряк, моркву, цибулю, петрушку, м'ясо, розтертий із зеленню і сіллю часник, заліпити горщик тістом і поставити в духовку. На стіл до борщу подати пампушки з часником і сметану.