Інгредієнти: • квашена капуста – 800 г; • морква – 1 шт.; • корінь селери – 1 шт.; • корінь петрушки – 1 шт.; • цибуля – 1 шт.; • соняшникова олія – 40 г; • картопля – 400 г; • сушені гриби – 60 г; • цукор – 8 2; • лавровий лист – 1 шт.; • горошок чорного перцю – 2 шт.; • зелень петрушки і кропу – на смак
Гриби промити, розмочити і зварити. Готові гриби порізати на шматочки, а відвар процідити.
У квашену капусту додати частину грибного відвару, цукор і тушкувати до повної готовності.
У грибний відвар, який залишився, покласти картоплю, довести до кипіння.
Покласти капусту, гриби, нарізані і трохи обсмажені, і коріння моркви, петрушки, селери, додати цибулю, перець, довести до готовності.
Подаючи на стіл, посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки і кропу.