Інгредієнти: • грудинка нежирна – 600 г; • цибуля – 80 г; • жир – зо г; • кмин – 10 г; • борошно – 10 г; • сіль – на смак.
Грудинку добре обмити, обсушити, посолити, посипати борошном. Обсмажити з обох боків у сильно розігрітому жиру, перекласти в каструлю, посипати кмином, долити 125 г води і тушкувати під кришкою до напівготовності.
Цибулю очистити, нарізати кільцями й обсмажити до золотистого кольору у жиру, який залишився після смажіння грудинки.
Обсмажену цибулю додати до грудинки і продовжувати тушкувати. У міру випаровування соусу додавати воду.
Готову грудинку розділити на порції з розрахунку два шматочки на людину. Укласти на підігріту тарілку, залити соусом із цибулею.